werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

TB behoort tot de Beste Werkgevers van Nederland

Van Tilburg-Bastianen Groep behoort tot de Beste Werkgevers van 2014. Dit hebben Effectory en Intermediair dinsdagmiddag 7 oktober jl. bekendgemaakt in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

332 bedrijven deden mee in twee categorieën. TB behaalde de 40ste plek in de Top 50 (van bedrijven met minder dan 1.000 medewerkers) en mag zich een jaar lang Beste Werkgever noemen. Deze positie heeft TB te danken aan de eigen medewerkers. Zij hebben namelijk, net als 218.000 andere werknemers, hun eigen werkgever beoordeeld. De betrokkenheid van medewerkers van TB bij de organisatie is groot, de respons op het medewerkerstevredenheidsonderzoek was maar liefst 72,2%."


Het beste voor de klant
Het Beste Werkgeversonderzoek is een initiatief van Effectory en Intermediair. Zij hebben dit jaar voor de 14e keer een objectief oordeel kunnen vellen over het werkgeverschap in Nederland. Directeur van de TB-Groep, Marc Koenders is trots dat het bedrijf in de Top 50 staat. Verrast is hij niet echt: “Alleen met de beste mensen kun je de beste zijn voor je klanten. Dat is al 80 jaar de filosofie van dit familiebedrijf dat werkt met de sterke merken DAF, Audi en Volkswagen.”

Geheim van goed werkgeverschap
Guido Heezen, directeur van Effectory (specialist in medewerkerstevredenheidsonderzoek): “TB scoort aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid. Een cultuur van vertrouwen is zeer belangrijk. Medewerkers moeten ervan op aan kunnen dat er goed met hun belangen wordt omgegaan. Een duidelijke missie en inspirerend leiderschap zijn een paar van de andere succesfactoren.” Marc relativeert: “Een hele eer om tot de Beste Werkgevers van Nederland te horen, maar het werk gaat de dag na de prijsuitreiking weer gewoon verder zoals altijd.”