werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Terug naar overzicht

Commerciele toppers -- Verkoopadviseurs


Ben jij ondernemend en commercieel zeer sterk? Heb jij commerciële ervaring, ben je proactief  en wil je graag dé autoverkoper 2.0 zijn? Dan is onze vacature echt iets voor jou!  

TB groeit en is daarom op zoek naar commerciële toppers ter versterking van onze verkoopteams.Dames of kerels die zijn of haar mouwen opstropen en iedere dag klanten perfect bedienen. Zowel offline als online. Ambitieuze toppers die beseffen dat iedere (verkoop)kans er één is. Innovatieve mensen die de hedendaagse customer journey begrijpen. Verkopers die moeiteloos tussen verschillende kanalen (online, telefonisch contact, en "live contact" in de showroom) kunnen schakelen. Kortom: toppers die echt onze verkoopteams gaan versterken.

Als verkoopadviseur ben je ambassadeur van ons bedrijf. Je weet als geen ander de (potentiële) klant te vinden en enthousiast te maken voor de betrouwbare en groeiende merken die wij verkopen en voor het bedrijf Van Tilburg-Bastianen BV.
Je ontvangt prospects en bestaande klanten in onze showrooms. Door jouw energieke persoonlijkheid maak je snel de klik met klanten en je hebt een natuurlijke manier van adviseren en begeleiden van de klant. Je bent verantwoordelijk voor een succesvol verkoopproces en tevreden klanten. Uiteraard ben je in staat om de salesvisie en -doelstellingen te realiseren en de klanten duurzaam aan onze merken en onze organisatie te verbinden. Natuurlijk verwachten wij van jou dat je leads zoekt, opvolgt en ze omzet naar tevreden klanten.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen sturen we je de link naar het online assessment.

 

Om succesvol te zijn als verkoopadviseur bij onze organisatie:Wil jij onze collega worden? Stuur dan je motivatie, CV en pasfoto en overtuig ons van je commerciele kwaliteiten!
 
 

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.