werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Waarom werken bij TB

Werken bij TB is werken in een financieel gezond, stabiel en succesvol familiebedrijf. Persoonlijk contact, aandacht voor elkaar, waardering en respect vinden wij erg belangrijk. 

Mooi arbeidsvoorwaardenpakket:
TB biedt haar medewerkers een mooi arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen.

Ontwikkelen en doorgroeien:
Als organisatie vinden wij het belangrijk onze medewerkers te waarderen, te stimuleren en te laten groeien. We zorgen voor de best mogelijke werkomstandigheden zodat iedereen optimaal kan bijdragen aan het succes van onze organisatie. Het volgen van opleidingen wordt gestimuleerd en door intensieve begeleiding en coaching van je leidinggevende er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als organisatie zijn we volop in ontwikkeling, waardoor er altijd wel doorgroeimogelijkheden zijn.

Cultuur, waarden en sfeer
Ondanks dat we met ruim 500 medewerkers geen kleine organisatie meer zijn, zijn de kenmerken van een familiebedrijf nog steeds aanwezig. Omdat we verschillende vestigingen en afdelingen hebben, werk je over het algemeen in een klein team waarin je echt het verschil kunt maken. Durf, lef en ondernemerschap worden gestimuleerd. Daarnaast past een medewerker echt bij TB als hij betrouwbaar is, passie heeft, professioneel en integer is, discipline heeft en loyaal is.

Denk jij een echte TB-er te zijn? Kijk dan eens bij onze actuele vacatures of schrijf je in voor onze vacatureservice!
 De Van Tilburg-Bastianen Groep
De Van Tilburg-Bastianen Groep (TB) is sinds 1934 actief in de automotive- en truckbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en compleet bedrijf met meerdere vestigingen in Zuidwest-Nederland en het hoofdkantoor in Breda. Bij TB kan iedereen terecht voor de aanschaf en het onderhoud van een aantal toonaangevende A-merken. Zo is TB officieel dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens, DAF (trucks), GINAF (trucks) en Krone (trailers).

TB is een van de grootste DAF dealers in Europa, naast de twaalf DAF vestigingen in Nederland heeft de TB groep zes DAF vestigingen in Polen. Ook voor universele autoleasing (TB Lease), truck & trailer verhuur (Combi Cargo), personenwagenverhuur (TB Autoverhuur / Euromobil) en schadeherstel (Care Autoschade) ben je bij TB aan het juiste adres. 

TB is een kwaliteitsleverancier in mobiliteitsoplossingen. En geeft advies over hoe mobiliteit optimaal in te richten!Voor meer informatie over onze organisatie klik hier.


Geschiedenis van TB
In 1934 namen de heer Van Tilburg en mevrouw Bastianen een klein garagebedrijf in het centrum van Breda over. Na de tweede wereldoorlog, in 1947, verwierven zij het dealerschap van Volkswagen. Toen naast de behoefte aan personenwagens het (beroeps)goederenvervoer toenam, is er een afzonderlijke onderneming opgericht welke zich richtte op de dienstverlening rondom de bedrijfswagen, in het bijzonder van het merk DAF (dealer sinds 1950). Het dealerschap van Audi verwierf de TB-Groep in de jaren '70. In 2007 is het DAF dealerschap in Polen toegevoegd aan de activiteiten. Van een klein garagebedrijf is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot een flexibele, innovatieve en toonaangevende organisatie met een zestal werkmaatschappijen, allen werkzaam in de dienstverlenende autobranche. De aandelen van de TB-Groep zijn in handen van de familie Bastianen. De betrokkenheid van de familie met de onderneming is dan ook groot. De TB Groep is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf actief in de automotive- en truckbranche.De belangen van de TB-Groep gaan verder dan alleen financiële belangen. De TB-Groep geeft haar ondernemerschap daarom gestalte door te streven naar een evenwichtige aandacht voor de aspecten 'people', 'planet' en 'profit', oftewel door 'Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen'.