TB Logo


Accountmanager Trailers (Breda/Roosendaal, fulltime, m/v)

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

MBO

Breda

Truck

Functieomschrijving


Van Tilburg-Bastianen TTS groeit verder!
Om onze ambities te realiseren zijn wij op zoek naar een:


Accountmanager Trailers (regio Breda/Roosendaal)

Als Accountmanager Trailers ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van een goede relatie met bestaande klanten. Je inventariseert de bestaande en toekomstige behoeften van (potentiële) klanten en adviseert hen ten aanzien van trailers en onderhoud. Daarnaast taxeer je in te ruilen trailers.

Naast contacten met (potentiële) klanten onderhoud je een goed contact met je collega's, de verkoop binnendienst en de vestigingsmanagers.

De Accountmanager Trailers rapporteert direct aan de Commercieel Directeur.

Profieleisen

  • Als accountmanager trailers bij de Van Tilburg-Bastianen groep beschik je over een MBO+ werk-en denkniveau en minimaal 3 jaar buitendienstervaring in een B2B omgeving.
  • Je bent enthousiast, commercieel sterk en beschikt over technisch inzicht.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de truck-of trailerbranche.
  • Je bent service- en resultaatgericht, vasthoudend en oplossingsgericht en je weet commercieel te overtuigen. Voor jou geldt afspraak is afspraak!
Daarnaast ben je aantoonbaar in staat om op verschillende niveaus te communiceren en een goede relatie op te bouwen en te onderhouden. Je bent een gedreven ondernemer die samen met ons wil bijdragen aan het verdere succes van de Van Tilburg-Bastianen groep!

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen sturen we je de link naar het online assessment.

Solliciteren?
Ben jij dé kandidaat voor de functie, voldoe je aan de profieleisen en sta je te springen om je carrière te beginnen bij Van Tilburg-Bastianen TTS? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier!

Waarom werken als accountmanager bij TB?

  • Wij bieden een uitdagende buitendienstfunctie binnen een aantrekkelijke branche waarin je in staat gesteld wordt om commerciële successen te boeken;
  • Een functie binnen een stabiele en financieel gezonde organisatie;
  • Je komt te werken binnen een klein team, met professionele en gedreven collega's;
  • Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief bonusregeling;
  • Daarnaast staat er als accountmanager een mooie auto voor je klaar.

Venster sluiten

Print deze pagina