TB Logo


Accountmanager Trucks (DAF) M/V

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

HBO

Duiven

Truck

Functieomschrijving

Als accountmanager Trucks ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van een goede relatie met bestaande klanten, in de markt voor zware bedrijfswagens. Je inventariseert de bestaande en toekomstige behoeften van (potentiële) klanten en adviseert hen ten aanzien van mobiliteit; techniek, financiering, kilometerkostprijs en onderhoud. Daarnaast taxeer je in te ruilen trucks.
Je fungeert als volwaardig gespreks-en onderhandelingspartner voor zowel de zelfstandige chauffeur als voor de DGA in het grootbedrijf en weet hen door je vakkennis, servicegerichtheid en betrouwbaarheid duurzaam aan van Tilburg-Bastianen en DAF te verbinden.
Naast contacten met (potentiële) klanten onderhoud je een goed contact met de verkoop binnendienst, verschillende carrosseriebedrijven en de vestigingsmanager.
De accountmanager trucks rapporteert direct aan de Salesmanager Trucks.

Profieleisen

Als accountmanager trucks bij van Tilburg-Bastianen DAF BV beschik je over een HBO werk-en denkniveau en minimaal 3 jaar buitendienstervaring in een B2B omgeving. Je bent service-en resultaatgericht, vasthoudend en oplossingsgericht en je weet zowel technisch als commercieel te overtuigen. Daarnaast ben je aantoonbaar in staat om op verschillende niveaus te communiceren en een goede relatie op te bouwen en te onderhouden.
Je bent een gedreven ondernemer die samen met ons wil bijdragen aan het verdere succes van van Van Tilburg-Bastianen DAF BV!

Venster sluiten

Print deze pagina