TB Logo


Accountmanager Trucks (Junior)

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

MBO

Breda

Truck

Functieomschrijving

Ben jij een echte aanpakker en heb je affiniteit met de truckbranche? Beschik jij over een goede dosis overtuigingskracht, kun je uitstekend communiceren op verschillende niveaus en ben je een kei in het bouwen en onderhouden van relaties?

Dan is TB Truck & Trailer Service is opzoek naar jou!

FULL-TIME · ROOSENDAAL EN BREDA

Als accountmanager Trucks ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van een goede relatie met bestaande klanten in de markt voor zware bedrijfswagens. Je inventariseert de bestaande en toekomstige behoeften van (potentiële) klanten en adviseert hen ten aanzien van mobiliteit, techniek, financiering, kilometerkostprijs en onderhoud. Daarnaast taxeer je in te ruilen trucks.

Je fungeert als volwaardig gespreks- en onderhandelingspartner voor zowel de zelfstandige chauffeur als voor de DGA in het grootbedrijf en weet hen door je vakkennis, servicegerichtheid en betrouwbaarheid duurzaam aan de Van Tilburg-Bastianen groep te verbinden. Naast contacten met (potentiële) klanten onderhoud je goed contact met de verkoop binnendienst, verschillende carrosseriebedrijven en de vestigingsmanager.

Profieleisen

Wat heb jij in huis?

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring, waarbij ervaring in de truck- of trailerbranche een pre is. Je bent service- en resultaatgericht, vasthoudend en oplossingsgericht en je weet zowel technisch als commercieel te overtuigen.

Wie zijn wij?

De Van Tilburg-Bastianen Groep (TB) is sinds 1934 actief in de automotive- en truckbranche en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en compleet bedrijf met meerdere vestigingen in Zuidwest en Midden Nederland en het hoofdkantoor in Breda. Bij TB kan iedereen terecht voor de aanschaf en het onderhoud van een aantal toonaangevende A-merken. Zo is TB officieel dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens, DAF (trucks), GINAF (trucks) en Kässbohrer (trailers).

Wat bieden wij?

Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Het volgen van opleidingen wordt gestimuleerd en door intensieve begeleiding en coaching van je leidinggevende is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als organisatie zijn we in ontwikkeling, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn.

Wil jij carrière maken en jezelf ontplooien bij van Tilburg- Bastianen? Solliciteer snel!

We ontvangen graag jouw CV en motivatie. Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar de juiste persoon voor deze openstaande positie. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie. 

Venster sluiten

Print deze pagina