TB Logo


Algemeen Medewerker Bedrijfsbureau

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Algemeen

MBO

Breda

Hoofdkantoor

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste starter en opzoek naar een uitdaging in de automotive?

Van Tilburg- Bastianen is op zoek naar een aanpakker voor ons bedrijfsbureau. Wij zijn opzoek naar fulltime Algemeen Medewerker Bedrijfsbureau voor onze vestiging Breda.

Als Algemeen Medewerker Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor de inname van voertuigen van de autoafdeling. De nieuwe auto’s worden door de chauffeur bij het terrein afgeleverd en jij zorgt ervoor dat ze op de juiste plaats op het terrein geparkeerd worden. Uiteraard controleer je de nieuwe auto’s op eventuele schade en werk je dit netjes af.

Aangezien jij zeer punctueel bent, ben je ook een grote aanwinst voor de administratieve werkzaamheden van het bedrijfsbureau. Je ben proactief en probeert de afdeling zoveel mogelijk te ondersteunen.

Je komt terecht in een gedreven en hecht team waarvan de medewerkers dezelfde waarden nastreven. Ondanks dat van Tilburg- Bastianen ondertussen een toonaangevende internationale speler is, blijft TB een familiebedrijf in hart en nieren. Daarbij staat personeel nog steeds hoog in het vaandel en wordt er aandacht besteed aan opleiding en doorgroeimogelijkheden.

Profieleisen

Waar ben jij goed in?
  • Je hebt minimaal MBO denkniveau;
  • Je bent administratief sterk;
  • Je bezit over goede communicatieve vaardigenheden;
  • Je hebt de ambitie om door te groeien;
  • Je bent energiek, enthousiast en spontaan;
  • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs en bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Breda

Ben jij de juiste persoon voor deze uitdaging?

Reageer dan snel via onderstaande knop. 

Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar  de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie. 

Venster sluiten

Print deze pagina