TB Logo


Allround medewerker schadeherstel / Spuiterij

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Technisch

VMBO

Roosendaal

Truck

Ben jij onze nieuwe allround medewerker schadeherstel / spuiterij?
 
Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service / Schadeherstelbedrijf / Bedrijfswagenspuiterij Roosendaal heb je, als Allround medewerker schadeherstel/spuiterij, een leuke en afwisselende baan in de Truck en Trailer Schadewerkplaats.
 
In jouw functie ben je niet alleen verantwoordelijk voor het schroefschade herstel maar ook het dé en monteren van onderdelen en het voorbewerken daarvan. Daarnaast zal je ook de trucks / trailers spuitklaar maken door middel van het afplakken van de te spuiten delen en eventueel aanbrengen van spuitplamuur. Zodra de voertuigen hersteld en gespoten zijn, geef jij ze de finishing touch door ze te voorzien van belijning. Al met al dus een leuke functie waarbij je zowel aan het begin van het spuitklus of een schadeherstelklus staat, maar ook aan het eind.
 
Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je natuurlijk recente ervaring als Schadehersteller , liefst ervaring met spuitwerk van delen en cabines / laadbakken. Bij voorkeur heb je ook een bijpassende opleiding gevolgd. Aangezien het werk heel divers is, verwachten wij dat je graag de handen uit de mouwen steekt en daarbij creatieve en actieve houding hebt waarbij je altijd een oog voor detail houdt.
 

tags: Schadeherstel, vrachtwagen, bedrijfswagen, plaatwerker, spuiterij

Venster sluiten

Print deze pagina