TB Logo


Commerciele toppers -- Verkoopadviseurs

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

MBO

Breda

Auto


Ben jij ondernemend en commercieel zeer sterk? Heb jij commerciële ervaring, ben je proactief  en wil je graag dé autoverkoper 2.0 zijn? Dan is onze vacature echt iets voor jou!  

TB groeit en is daarom op zoek naar commerciële toppers ter versterking van onze verkoopteams.Dames of kerels die zijn of haar mouwen opstropen en iedere dag klanten perfect bedienen. Zowel offline als online. Ambitieuze toppers die beseffen dat iedere (verkoop)kans er één is. Innovatieve mensen die de hedendaagse customer journey begrijpen. Verkopers die moeiteloos tussen verschillende kanalen (online, telefonisch contact, en "live contact" in de showroom) kunnen schakelen. Kortom: toppers die echt onze verkoopteams gaan versterken.

Als verkoopadviseur ben je ambassadeur van ons bedrijf. Je weet als geen ander de (potentiële) klant te vinden en enthousiast te maken voor de betrouwbare en groeiende merken die wij verkopen en voor het bedrijf Van Tilburg-Bastianen BV.
Je ontvangt prospects en bestaande klanten in onze showrooms. Door jouw energieke persoonlijkheid maak je snel de klik met klanten en je hebt een natuurlijke manier van adviseren en begeleiden van de klant. Je bent verantwoordelijk voor een succesvol verkoopproces en tevreden klanten. Uiteraard ben je in staat om de salesvisie en -doelstellingen te realiseren en de klanten duurzaam aan onze merken en onze organisatie te verbinden. Natuurlijk verwachten wij van jou dat je leads zoekt, opvolgt en ze omzet naar tevreden klanten.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen sturen we je de link naar het online assessment.

 

Om succesvol te zijn als verkoopadviseur bij onze organisatie:
 • Heb je minimaal een afgeronde Mbo-opleiding richting commercie;
 • Ben je aantoonbaar commercieel succesvol;
 • Ben je resultaatgericht, commercieel en communicatief sterk;
 • Ben je energiek, enthousiast en spontaan, klantgericht en attent;
 • Heb jij de gedrevenheid om de beste te zijn en laat dit ook zien;
 • Heb je affiniteit met onze producten;
 • Ben je woonachtig omgeving Breda (max. 20 km)


Wil jij onze collega worden? Stuur dan je motivatie, CV en pasfoto en overtuig ons van je commerciele kwaliteiten!
 
 

Waarom werken bij TB

Wil jij werken bij een organisatie waar je gewaardeerd wordt, successen gedeeld worden en waar persoonlijk contact voorop staat? Waar als verkoopadviseur uiteraard een mooie auto voor je klaarstaat en je in staat gesteld wordt om commerciële successen te boeken.

Wij bieden jou dat én nog meer:
 • Professionele en gedreven collega’s;
 • Het betreft een functie in een klein team, met korte lijnen;
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Ambitieuze en innovatieve werkgever;
 • Werken met mooie en krachtige merken; 
Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar  de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie. 

Venster sluiten

Print deze pagina