TB Logo


Coordinator Planning

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Logistiek|Magazijn

MBO

Breda

Auto

Functieomschrijving

Ben jij een echt planningswonder en kan jij door je organisatorische skills de rust bewaren?

Wegens interne doorgroei is van Tilburg- Bastianen opzoek naar een Fulltime COÖRDINATOR PLANNING

Als coördinator van de afdeling planning ben je meewerkend voorman en neem je het team mee op sleeptouw naast jouw reguliere werkzaamheden als planner. Samen met je collega planners ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant die telefonisch een afspraak wil maken voor reparatie/ onderhoud aan zijn personenwagen. Je vertaalt de wensen en/of problematiek van de klant naar een (technische) werkorder voor de werkplaats en zorgt ervoor dat alle partijen juist geïnformeerd zijn.

Als planner ben je er medeverantwoordelijk voor dat onderdelen in het magazijn gereserveerd zijn en dat de capaciteit in de werkplaats optimaal benut wordt. Uiteraard probeer je de klant zo goed mogelijk te woord te staan en op korte termijn een afspraak te plannen. De klant is koning en je doet er dan ook alles aan om deze tevreden te stellen. Daarnaast ben jij zelf een koning in multitasking en behoud je ook in stressvolle situaties het overzicht. Je zal tevens uitgedaagd worden om je commerciële kant te laten zien. Werken met Targets en Upselling is voor jou niets nieuws. 

Profieleisen

-        Het motiveren van collega’s, zodat het beste resultaat ontstaat;

-        Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling;

-        Je hebt ervaring met telefonisch klantcontact;

-        MBO+ werk- en denkniveau;

-        Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met leidinggeven;

-        Je hebt een positieve instelling en stelt je flexibel op;


 

Waarom werken bij TB

Je komt terecht in een gedreven en hecht team die dezelfde waarden nastreven. Ondanks dat van Tilburg- Bastianen ondertussen een toonaangevende internationale speler is, blijft TB een familiebedrijf in hart en nieren. Daarbij staat personeel nog steeds hoog in het vaandel en wordt er aandacht besteed aan opleiding en doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de juiste persoon voor deze uitdaging?

Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar  de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie. 

Venster sluiten

Print deze pagina