TB Logo


Fulltime Verkoper Occasions M/V

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

MBO

Etten-Leur

Auto

Functieomschrijving

Stroomt er benzine door jouw aderen en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is het TB Occasion Center in Etten-Leur opzoek naar jou!

Ter versterking van ons huidige verkoopteam, zijn wij opzoek naar een Dame of Heer die uit iedere dag het beste probeert te halen. Je bent een ambitieuze topper die beseft dat iedere (verkoop)kans er één is. Daarnaast ben jij innovatief en begrijp je de hedendaagse customer journey. Ook ben je een schakelwonder tussen verschillende kanalen (online, telefonisch contact, en "live contact" in de showroom). 


Wat wordt er van jou verwacht?
Als verkoopadviseur ben je ambassadeur van ons bedrijf. Je weet als geen ander de (potentiële) klant te vinden en enthousiast te maken voor de occasions die wij verkopen. Je ontvangt prospecten en bestaande klanten in onze showroom. Door jouw energieke persoonlijkheid maak je snel de klik met klanten en je hebt een natuurlijke manier van adviseren en begeleiden van de klant.

Je bent verantwoordelijk voor een succesvol verkoopproces en tevreden klanten. Uiteraard ben je in staat om de salesvisie en -doelstellingen te realiseren en de klanten duurzaam aan onze organisatie te verbinden. Natuurlijk verwachten wij van jou dat je leads zoekt, opvolgt en ze omzet naar tevreden klanten.

Profieleisen

Om succesvol te zijn in deze functie:
  • Heb je minimaal een afgeronde Mbo-opleiding richting commercie;
  • Ben je resultaatgericht, commercieel en communicatief sterk;
  • Ben je energiek, enthousiast en spontaan, klantgericht en attent;
  • Heb jij de gedrevenheid om de beste te zijn en laat dit ook zien;
  • Heb je ervaring met de verkoop en inruil van occasions;
  • Sta je achter de stelling: samen bereik je meer dan alleen.

Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in een gedreven en hecht team die dezelfde waarden nastreven. Ondanks dat van Tilburg- Bastianen ondertussen een toonaangevende internationale speler is, blijft TB een familiebedrijf in hart en nieren. Daarbij staat personeel nog steeds hoog in het vaandel en wordt er aandacht besteed aan opleiding en doorgroeimogelijkheden. Uiteraard bieden wij marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij een echte petrolhead en klaar om de uitdaging aan te gaan? 
Solliciteer door middel van je CV en motivatie waarom jij een aanwinst bent voor het huidige team. Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar de juiste persoon voor deze openstaande positie. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie.

Venster sluiten

Print deze pagina