TB Logo


Junior magazijnmedewerker (BBL)

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Logistiek|Magazijn

VMBO

Roosendaal

Parts

Ben jij een junior magazijnmedewerker op zoek naar een BBL plaats en heb je commerciële kwaliteiten, heb je affiniteit met parts en ben je erg klant- en servicegericht? Dan zoeken wij JOU!
 
Voor ons magazijn op onze vestiging in Roosendaal zijn wij op zoek naar een
 
Leerling Magazijnmedewerker (fulltime, m/v)
 
Als magazijnmedewerker bij onze vestiging in Roosendaal ben je de spin in het web en leer je de kneepjes van het vak van professionals. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het opzoeken, bestellen en uitgeven van onderdelen en factureren aan interne en externe klanten. Je levert tijdig de juiste parts aan klanten aan en handhaaft het juiste voorraadniveau. Daarnaast onderhoudt je communicatie met de magazijnchef over de omloopsnelheid en het voorraadniveau en zorg je ervoor dat het magazijn ordelijk en netjes is. Tevens lever je een bijdrage aan het realiseren van een optimale klanttevredenheid en doe je verbetervoorstellen die leiden tot verbeteringen, continuïteit en kwaliteit binnen de organisatie van het magazijn. We zoeken een junior magazijnmedewerker die er voor openstaat om het vak te leren en te werken in een team.

 
 
 

Profieleisen

 
  • Bezig of net klaar met je (MBO) opleiding richting logistiek of techniek;
  • Enige ervaring in een magazijn is een pre;
  • Je bent leergierig en hebt affiniteit met (truck)Parts;
  • Je hebt technisch en logistiek inzicht;
  • Rijbewijs en eigen vervoer is een pre


Ben jij dé kandidaat voor de functie binnen het magazijn, voldoe je aan de profieleisen en sta je te springen om je carrière te beginnen bij Van Tilburg-Bastianen BV? Dan kijken wij er naar uit om kennis te maken met jou! Vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn en waarom juist jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze mooie functie.

Venster sluiten

Print deze pagina