TB Logo


Salarisadministrateur (Parttime)

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Administratie

MBO

Breda

Hoofdkantoor

Ga jij dé belangrijkste functie binnen Van Tilburg-Bastianen vervullen? Zorg jij ervoor dat al onze gewaardeerde collega's tijdig hun salaris ontvangen? 
 
Ter vervanging van onze huidige salarisadministrateur zijn wij op zoek naar een
 
Salarisadministrateur (parttime 28-32 uur)


Taken en verantwoordelijkheden:
De salarisadministratie, welke onder de afdeling HRM valt, staat aan het begin van een verandertraject waarin jouw hulp en inbreng zeer gewaardeerd wordt. Kennis van- en ervaring met Exact Globe is dan ook een belangrijk pluspunt.
De salarisadministratie voor de gehele groep, bestaande uit ongeveer 500 medewerkers, verdeeld over 9 B.V.’s, wordt door jou en jouw collega zelfstandig gevoerd met behulp van Exact Globe en BCS Delta. Je bent het eerste aanspreekpunt voor salaristechnische vragen van medewerkers en leidinggevenden, je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van deze salarisadministratie en het controleren van aangeleverde data. De functie heeft een uitvoerend karakter, je bent hoofdzakelijk bezig met het verwerken van de maandelijkse mutaties.
 
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
  • Uitvoeren van de gehele salarisverwerking;
  • Invoeren en controleren van (over-)uren, declaraties, voorschotten, storingsdienst- en overige vergoedingen;
  • Realiseren van bruto/netto berekeningen en produceren (proforma) loonstroken;
  • Aanmaken betalingen en loonjournaalposten;
  • Verzorgen pensioenaangifte en controleren pensioennota’s;
  • Verzorgen aangifte loonheffingen;
  • Proactief meedenken over het stroomlijnen en verbeteren van procedures en werkprocessen;
  • Contact met BU-Managers en externe organisaties.

 

Wie ben jij?
Jij bent een assertief en zeer nauwkeurig persoon die zeker van een uitdaging houdt. Het is belangrijk dat je ook op hectische momenten goed het overzicht kunt bewaren en gemakkelijk schakelt. Je bent communicatief sterk en je pakt goed door. Je denkt graag in oplossingen en houdt van de energie en hectiek binnen een informele, technische organisatie. Je wordt blij als je je creativiteit kwijt kunt in de stroom aan administratieve handelingen. Het spreekt voor zich dat je discreet en stressbestendig bent en dat je stevig in je schoenen staat. Ervaring met Exact Globe is, zoals reeds gesteld, een pré. Daarnaast is ervaring met het salarispakket Delta een pre. Aangezien je samen met een collega verantwoordelijk bent voor een goede verloning, zijn we op zoek naar iemand die goed kan samenwerken, empathisch is en het gezamenlijke doel nastreeft.

Welke opleiding, kennis en ervaring vragen wij?
Voor de functie van Salarisadministrateur zoeken wij iemand die een MBO/HBO denkniveau heeft. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar zelfstandige ervaring in een soortgelijke functie en het is een pre als je ervaring hebt met verloning in een technische omgeving.
 

Venster sluiten

Print deze pagina