TB Logo


Service Adviseur (Breda, fulltime, m/v)

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

MBO

Breda

Auto

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Breda zijn we op zoek naar een

Service adviseur

Als Service Adviseur ben je het aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als achter de balie aangaande onderhoud en reparatie van hun auto. Je checkt minimaal een dag van tevoren of alles is geregeld om het onderhoud of de reparatie kwalitatief goed te kunnen uitvoeren (b.v. magazijnonderdelen op voorraad) en alle randzaken (b.v. vervangend vervoer) zijn geregeld samen met de Chef Werkplaats en/of Meewerkend voorman. Je verifieert de werkorder met de klant en je voegt eventuele extra werkzaamheden toe op de werkorder. Je onderhoudt telefonisch contact met de klanten over de voortgang van de werkzaamheden.

Je communiceert met diverse afdelingen binnen onze organisatie zoals met het magazijn over levertijden van de onderdelen en met de Chef Werkplaats en/of Meewerkend Voorman over de voortgang van de reparatie en onderhoud zodat je de klant tijdig kunt informeren. 

Daarnaast hoor je klachten aan van klanten en probeert ze (eventueel in overleg met de Service Manager) tevreden te houden. 

Om de functie van Service Adviseur goed te kunnen vervullen beschik je over

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring in de autobranche;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en goede communicatieve vaardigheden in geschrift;
  • Je hebt een resultaatgerichte mentaliteit en een praktische instelling;
  • Je hebt affiniteit met onze merken en producten en je beschikt over technisch inzicht;
  • Je bent oplossingsgericht, daadkrachtig, besluitvaardig, creatief, stressbestendig, klantvriendelijk, nauwkeurig en representatief.

Venster sluiten

Print deze pagina