TB Logo


Technisch ROC Expert

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Technisch

MBO

Breda

Truck

Functieomschrijving

In de basis ben jij een ervaren bedrijfswagentechnicus, maar je hebt na heel wat ervaring een goed beeld gekregen van de huidige processen in de werkplaats, het magazijn en de verkoop. Ben jij klaar voor de volgende stap en wil jij deze kennis met ons delen?
 
Van Tilburg- Bastianen is opzoek naar een Fulltime Technisch Expert betreffende de Reparatie Onderhouds Contracten.
 
Omschrijving:
Jou gaat helemaal niets voorbij. Je bent overal van op de hoogte en hebt goed contact met alle collega’s op de vestigingen van Tilburg- Bastianen Truck & Trailer Service. Je controleert de facturen van de werkplaats en kijkt of er verbeteringen mogelijk zijn. Dit doe je natuurlijk in overleg. Ook ben je zelf op regelmatige basis te vinden in de werkplaats. Je voert steekproefcontroles uit betreffende de reparaties en houdt hierbij de efficiëntie nauwlettend in de gaten.


Op kantoor verwerk je alle gegevens en analyseer je de resultaten op basis van eerdere data. Je staat alweer te trappelen om een nieuwe kostenbesparing voor te leggen. Je checkt de planning van de werkplaats om reparaties te controleren. 
 
Als technisch ROC Expert heb je naast een goed analytisch en cijfermatig vermogen ook goede communicatieve vaardigheden. Je bent vaak in overleg met de verschillende afdelingen en vestigingen om goed een beeld te krijgen van de situatie. Je stelt verbeterplannen op en legt deze voor aan de leidinggevende. Voor de functie is het van groot belang dat je bezit over overtuigingskracht. Ook stel jij je op als technische vraagbaak betreffende reparatie en onderhoud voor de verschillende vestigingen. Deze vragen kan jij met enthousiasme beantwoorden, dit door jouw kennis en ervaring op het gebied van trucks en trailers.

Profieleisen

Als Technisch ROC Expert beschik jij over:
  • Kennis van normtijden, preventief onderhoud en reparaties betreffende zware bedrijfsvoertuigen.
  • Kennis en ervaring met betrekking tot procesoptimalisatie
  • Ervaring in een adviserende rol is een pre
  • Een goed analytisch vermogen
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Overtuigingskracht
  • MS-office basisvaardigheden
  • Kennisniveau EBAT (Eerste Bedrijfsautotechnicus)
Je komt terecht in een gedreven en hecht team waarvan de medewerkers dezelfde waarden nastreven. Ondanks dat van Tilburg- Bastianen ondertussen een toonaangevende internationale speler is, blijft TB een familiebedrijf in hart en nieren. Daarbij staat personeel nog steeds hoog in het vaandel en wordt er aandacht besteed aan opleiding en doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de juiste persoon voor deze uitdaging?
Reageer dan snel via onderstaande knop. 

Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar  de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie. 

Venster sluiten

Print deze pagina