TB Logo


Verkoop Binnendienst Trucks

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Commercieel

MBO

Roosendaal

Truck

Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met trucks of de transportsector en ben jij een communicatief en administratief wonder?

TB Truck & Trailer Service  is opzoek naar versterking! 

Voor onze vestiging in Roosendaal zijn we opzoek naar een fulltime medewerker voor onze afdeling Verkoop Binnendienst.

 
Waarom zoeken wij een communicatief wonder?

In jouw nieuwe functie heb je goed contact met de accountmanagers. Je overlegt samen de wensen van de klant en onderzoekt de mogelijkheden om hier het maximale uit te halen. Nadat de Truck is besteld bij de fabriek, verzorg jij de klant van alle benodigde informatie en hou je deze op de hoogte tot de aflevering.  Ook heb je nauw contact met jouw collega’s in de werkplaats en eventuele externe partijen zodat het opbouwen van de Truck verloopt zoals gepland.

Waarom zoeken wij een administratief wonder? 

Alles wat jij regelt, moet natuurlijk goed worden vastgelegd. Je stelt de werkorders op voor de werkplaats en verwerkt de documenten om de Trucks gereed te maken voor de aflevering. Daarnaast moet deze fysieke aflevering van de Truck natuurlijk ook worden ingepland, dit doe je in overleg met de chauffeurs en de accountmanagers. Ook ben je verantwoordelijk voor het inplannen van keuringen en de registraties bij de RDW. Mocht je nog tijd over hebben, dan ondersteun je je collega’s van de verkoop binnendienst.

 

Profieleisen

Wat heb jij nog meer in huis?

-        Je bent zeer stressbestendig;

-        Je hebt een proactieve houding en bent leergierig;

-        Je werkt op een accurate en gestructureerde manier;

-        Je hebt een technische opleiding gevolgd (MBO);

-        Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. (Duits is een pré);

-        Je stelt je flexibel op tegenover het bedrijf en collega’s.

 
Wat hebben wij in huis?

Je hebt een afwisselende functie met veel technische en commerciële uitdaging. Daarnaast kom je terecht in een gedreven en hecht team die dezelfde waarden nastreven. Ondanks dat TB Truck & Trailer Service ondertussen een toonaangevende internationale speler is, blijft TB een familiebedrijf in hart en nieren. Daarbij staat personeel hoog in het vaandel en wordt er aandacht besteed aan opleiding en doorgroeimogelijkheden. Uiteraard bieden wij marktconforme beloning met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Reageer dan snel! We ontvangen graag jouw CV en motivatie. Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar  de juiste persoon voor deze openstaande positie. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie.  

Venster sluiten

Print deze pagina