TB Logo


Wizzkid gezocht voor HBO afstudeerproject / afstudeerstage

Afdeling:

Opleiding:

Locatie:

Discpline:

Technisch

HBO

Breda

Truck

Volg jij een HBO of universitaire studie en ben je op zoek naar een afstudeerplaats? Wij zoeken een slimme student die ons kan helpen met het maken van een rekenmodule.
 
Binnen onze afdeling ROC (Reparatie- en onderhoudscontracten) bij TB Truck & Trailer Service is plaats voor een afstudeerder!
 
Binnen TB hebben we een bulk aan klantdata die wij zouden kunnen inzetten voor het maken van een model waarmee we ROC tarieven kunnen berekenen voor klanten. Nu wordt er nog te weinig gebruik gemaakt van de gegevens, die wij o.a. kunnen inzetten voor het berekenen van prijzen.
Het is de bedoeling dat jij de benodigde gegevens gaat verzamelen die nodig zijn voor het maken van een rekenmodule, zodat wij aantrekkelijke ROC contracten kunnen aanbieden aan onze klanten.

Ben jij rekenkundig goed onderlegd, kan jij data snel interpreteren en ben je goed in het maken van analyses met behulp van Excel? Kan je daarnaast ook goed creatief denken, verbanden leggen en vind je het leuk om echt iets toe te voegen? Ben je verder zelfstandig, initiatiefrijk en resultaatgericht? Laat ons dan snel weten dat jij jouw afstudeerstage / afstudeerproject bij ons wilt doen en waarom. Ervaring met data analyses en feeling met de automotive industrie zijn een pre!

Venster sluiten

Print deze pagina