De websites van Van Tilburg-Bastianen maken gebruik van cookies. Wat betekent dat voor u?
Info
Sluiten

TB maakt jouw droom waar!

Wil jij carrière maken en jezelf ontplooien bij het leukste, beste en meest innovatieve automotivebedrijf van Nederland? Dan is dit je kans!
Kom werken bij TB. Wij zoeken commerciële, technische en logistieke toppers, dus waar wacht je nog op...

Kom werken bij het leukste automotive bedrijf van Nederland!

Direct solliciteren

Kom werken bij het leukste automotive bedrijf van Nederland!

Direct solliciteren

Kom werken bij het leukste automotive bedrijf van Nederland!

Direct solliciteren

Kom werken bij het leukste automotive bedrijf van Nederland!

Direct solliciteren

Accountmanager Service/Aftersales (Landelijk, fulltime, m/v)

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven commerciële man/vrouw met ervaring in de truckbranche? Weet jij als geen ander relaties aan te gaan en te onderhouden? Heb je een technische achtergrond en vind je het een uitdaging om omzetstijging te realiseren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als accountmanager Service/Aftersales ben je verantwoordelijk voor omzetgroei van de aftersales, de verkoop van reparatie- en onderhoudscontracten aan onze klanten en het onderhouden en optimaliseren van een goede relatie met bestaande en nieuwe klanten, in de truckmarkt. Je inventariseert de bestaande en toekomstige onderhoudsbehoefte en onderhoudskosten van (potentiële) klanten en adviseert hen ten aanzien van de meest optimale servicecontracten.

Je fungeert als volwaardig gespreks- en onderhandelingspartner voor zowel de ZZP-er, als voor de wagenparkbeheerder van grote fleetowners en je weet hen door je vakkennis, servicegerichtheid en betrouwbaarheid duurzaam aan TB T.T.S. te verbinden.

Daarnaast ben je samen met het management van TB T.T.S. verantwoordelijk voor het ontwikkelen, in de markt zetten en uitvoeren van nieuwe commerciële aftersales product/markt combinaties.

De accountmanager Service rapporteert direct aan de Directeur Aftersales. Het betreft een fulltime functie waarin je werkzaam bent in ons gehele DAF werkgebied.
 

Profieleisen

Als accountmanager Service bij TB T.T.S. beschik je aantoonbaar over een HBO werk- en denkniveau, (HTS werktuigbouwkunde, HTS Technische Bedrijfskunde) aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring in een technisch- commerciële business to business buitendienstfunctie.

Je bent service- en resultaatgericht, vasthoudend en oplossingsgericht en je weet zowel vakinhoudelijk als commercieel te overtuigen. Daarnaast ben je aantoonbaar in staat om op verschillende niveaus te effectief communiceren en zowel met ZZP-ers als grote fleetowners en intern met onze vestigingsmanagers en accountmanagers trucks een goede relatie op te bouwen en te onderhouden. Je hebt een gedegen technische kennis en beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden.

In geval van problemen ben je in staat deze voor alle partijen naar tevredenheid op te lossen. Je bent een gedreven ondernemer, die zijn verantwoordelijkheid neemt en die samen met ons wil bijdragen aan het verdere succes van TB T.T.S.!

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen sturen we je de link naar het online assessment.

Solliciteren?
Ben jij dé kandidaat voor de functie, voldoe je aan de profieleisen en sta je te springen om je carrière te beginnen bij Van Tilburg-Bastianen T.T.S.? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier!
 

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.