werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Terug naar overzicht

Content Marketeer

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een creatieve en enthousiaste content marketeer ter versterking voor ons marketingteam. En niet zomaar één! Jij weet als geen ander wat goede content is en hoe je deze per kanaal vorm geeft en inzet om onze doelgroep te prikkelen. 

Jij bent helemaal thuis in de wereld van taal en communicatie, dat betekent dat je op een vlotte en commerciële manier met jouw teksten én beeldmateriaal onze (potentiële) klanten weet te bereiken. Je bent pro-actief, enthousiast en ondernemend. Je wacht niet op opdrachten en taken maar gaat zelf op onderzoek uit en komt met inspirerende ideeën en relevante ontwikkelingen. Je bent een stressbestendige team speler die helemaal tot zijn/haar recht komt in de dynamische truck- en automotive wereld. Je weet niet alleen onze doelgroep op de juiste manier te bereiken en te prikkelen maar ook jouw collega’s kun jij binnen no-time enthousiasmeren voor nieuwe ideeën en nieuwe content.

En als je dan uiteindelijk interessante content hebt gecreëerd, dan wil jij natuurlijk weten of jouw doelgroep dit leest en hoe hierop gereageerd wordt. Daarom kent Google Analytics en Social Media voor jou geen geheimen meer. Uit alle analyses en cijfers die jij boven water tovert trek jij de juiste conclusies en past hier jouw visie en strategie op aan. 

Op al onze kanalen ontgaat niets jouw creatieve en nauwkeurige blik. Je doet overal net dat stapje extra om de juiste content te creëren en het maximale resultaat te halen. Dit stapje zet je natuurlijk niet alleen, maar samen met ons marketingteam. Je stemt af en coördineert met je collega's de leukste content. Een jong, fris en energiek team staat te popelen om je te ontmoeten.

Profieleisen

Waar ben jij goed in?


Over jou: Wij bieden:
Is bovenstaande tekst jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel! 

Voor onze Werving & Selectie werken wij samen met Assist Management. Zij zijn onze inhouse recruitment partner en gaan samen met ons op zoek naar  de juiste persoon voor deze openstaande positie. Met jouw sollicitatie geef je direct toestemming om jouw gegevens met ons en Assist Management te delen. Jouw gegevens zullen zorgvuldig worden behandeld en binnen 5 dagen ontvang je een concrete terugkoppeling op jouw sollicitatie. 

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.