werken bij TB

Maak werk van je carrière bij TB

Werken bij TB

Terug naar overzicht

Salarisadministrateur (Parttime)

Ben jij een pietje precies, administratief en cijfermatig sterk en hou je ervan om processen en procedures te verbeteren? Heb je enige ervaring als salarisadministrateur en ben je stressbestendig en weet je van aanpakken ?
 
Ter vervanging van onze huidige salarisadministrateur zijn wij op zoek naar een
 
Salarisadministrateur (parttime 28-32 uur)


Taken en verantwoordelijkheden:
De salarisadministratie, welke onder de afdeling HRM valt, staat aan het begin van een verandertraject waarin jouw hulp en inbreng zeer gewaardeerd wordt. Kennis van- en ervaring met Exact Globe wordt dan ook als een belangrijk pluspunt beschouwd.
De salarisadministratie voor de gehele groep, bestaande uit ongeveer 500 medewerkers, verdeeld over 9 B.V.’s, wordt door jou en jouw collega zelfstandig gevoerd met behulp van Exact Globe en BCS Delta. Je bent het eerste aanspreekpunt voor salaristechnische vragen van medewerkers en leidinggevenden, je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van deze salarisadministratie en het controleren van aangeleverde data.
De functie heeft een uitvoerend karakter, je bent hoofdzakelijk bezig met het verwerken van de maandelijkse mutaties.
 
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:


 

Wie ben jij?
Jij bent een assertief en zeer nauwkeurig persoon die zeker van een uitdaging houdt. Het is belangrijk dat je ook op hectische momenten goed het overzicht kunt bewaren en gemakkelijk schakelt. Je bent communicatief sterk en je pakt goed door. Je denkt graag in oplossingen en houdt van de energie en hectiek binnen een informele, technische organisatie. Je kunt goed organiseren en neemt eigen initiatief. Je ontwikkelt zelf weergaven en rapportage in de software om je werkzaamheden te vergemakkelijken. Je wordt blij als je je creativiteit kwijt kunt in de stroom aan administratieve handelingen. Het spreekt voor zich dat je discreet en stressbestendig bent en dat je stevig in je schoenen staat. Ervaring met Exact Globe is, zoals reeds gesteld, een pré. Daarnaast is ervaring met het salarispakket Delta een pre. Aangezien je samen met een collega verantwoordelijk bent voor een goede verloning, zijn we op zoek naar iemand die goed kan samenwerken, empathisch is en het gezamenlijke doel nastreeft.

Welke opleiding, kennis en ervaring vragen wij?
Voor de functie van Salarisadministrateur zoeken wij iemand die een MBO+/HBO denkniveau heeft. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar zelfstandige ervaring in een soortgelijke functie en het is een pre als je ervaring hebt met verloning in een technische omgeving.
 

Solliciteer direct op deze vacature:


Aanhef:*

Titel:

Voorletters:*
(A.A.A.)

Roepnaam:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Meisjesnaam:

Straat + huisnummer
+ toevoeging:*

Postcode + plaats:*
(1234 AA)

Land:*

Telefoon (mobiel):*
(0612345678)

Telefoon (vast):
(0165123456)

E-mail:*

Geboortedatum:*

Geboorteplaats:

Brief toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

CV toevoegen:
(Word of PDF, max 2 MB)

LinkedIn Profiel:
(Link naar profiel)

Sollicitatiefilmpje:
(Link naar film)

Dienstverband:

Uren beschikbaar:

Salarisindicatie:*
(bruto per maand op basis van 40 uren)

Waar heb je de advertentie gezien?

Opnemen gegevens:

Ik ga ermee akkoord dat HRM mijn gegevens voor het komende jaar bewaart.